Een nuchtere club

We zijn een nuchter bureau met haar focus op design development binnen het retail domein. We gebruiken onze ervaring in retail strategie, design en realisatie voor een zo sterk mogelijk eindresultaat. We zitten in het hart van Amsterdam met de belangrijkste ontwikkelingen op retail gebied in onze directe omgeving. Ons netwerk van creatieve en ervaren implementatiepartners stelt ons in staat om ons team op maat samen te stellen voor ieder uniek project.

Robbrecht den Engelse

Oprichter van Buro Loods, meer dan 15 jaar ervaring in merkvraagstukken met retail oplossingen. Creatief, strategisch en commerciële eindverantwoordelijkheid van multidisciplinaire projecten.
Werkt graag samen met totaal andere disciplines. Enige omzwervingen altijd welkom, echter wel weer graag eindigen met duidelijke afspraken.

Qua, MPG, DJPA, Lost Boys

Andy Palmer Smith

10 jaar ervaring als retail designer in Londen, aansluitend 15 jaar gewerkt als creatief directeur en retail strateeg voor verschillende marktleiders in de Nederlandse retail markt.
Focus op het toepassen van creativiteit om hiermee commercieel succes voor klanten te realiseren. Beschouwt design als een samenwerkingsverband tussen specialisten waarbij de opdrachtgever een actieve rol speelt in het behalen van het gewenste eind resultaat.

VBAT, MPG, Michael Peters Group (London), Conran (London)

wie_we_zijn